Портфолио

VULGARISTA

Изработка на онлайн магазин за български бранд

Брандът Vulgarista има нужда от онлайн присъствие и възможност за електронна търговия. Това изискваше изработката на онлайн магазин с интеграция на WooCommerce и плъгин на Еконт за доставки на територията на България.

HVD ESTATES

Изработка на уеб сайт за агенция за продажба на недвижими имоти

HVD Estates – изработка на уеб сайт с цел представяне на продаваните от фирмата имоти. Вграждане на интерактивна карта, илюстрираща различните етажи на сградите, разпределение на апартаментите и информация с цени и квадратура. Има функционалност за многоезичност и форма за запитвания.

COMPLEX RELAX POMORIE

Изработка на уеб сайт за комплекс Релакс в град Поморие

Създаване на цялостен дизайн за сайта, избор на цветова палитра, типография и визуални елементи, съвпадащи с усесщането, което желаем да предадем на потенциалните клиенти на комплес Релакс.

Autofixoil

Избор на цветова палитра, отговаряща на марката, която се предлага. Избор на типография, подхождаща на бранд гайда на бизнеса. Цялостно създаване на визуалното оформление на сайта.

Себеразвитие

Създаване на дизайн, съобразен с цветовите предпочитания на клиента. Работата е извършена спрямо желаниятта на собствениците на бизнеса, както и с оглед подредено представяне на видовете услуги, предлагани от тях.