Какво правим?

Всеки го бива в нещо – едни ги бива в това да създават бизнеси, други в разработката на продукти, трети ги бива в продажбите.

А нас в какво ни бива ли?

Social Media Marketing

Помощта, от която наистина имаш нужда

С помощта на Instagram и Facebook, ние можем да създадем и оптимизираме ефективни и отличаващи се рекламни кампании, прилягащи на бизнес целите ти. С изпитани тактики и методи, ние можем да ти донесем измерими резултати с нови продажби, набиране на клиенти, популяризиране на бранда и още много.

Content Marketing

Напиши нещо на стената... но не по този начин

Всеки бизнес има нужда от активност в социалните мрежи – така най-лесно се гради и поддържа репутация и връзка с потребители. В Дигизавър, ние се стремим към създаването на т.нар. “viral content”, или съдържание, което потребителите сами да разпространяват. С помощта на подобни практики, ефективно могат да бъдат достигнати потенциални конвертируеми аудитории.

Google AdWords

За да те намират правилните хора!

Google позволява безкомпромисно позициониране на рекламни съобщения пред потребители, активно търсещи информация за твоя продукт или услуга. Един от най-големите плюсове на Google AdWords е, че дава възможност за детайлни настройки на рекламните кампании, което позволява да се оптимизират максимално резултатите.

Изработка на уеб сайт

Ама ти как така нямаш сайт?

С помощта на WordPress и редица други инструменти, ние можем да създадем идеалния сайт за теб, независимо от нуждите на бизнеса ти. Това включва онлайн магазин, блог, сайт тип “визитка” и всичко друго, което би подхождало на продукта или услугата ти.

Copywriting

От време оно

Копирайтингът е незаменима част на всяка една рекламна кампания. С помощта на убедителни и запомнящи се съобщения, насочени право към идеалната аудитория, могат да бъдат достигнати значително по-добри резултати.

SEO Marketing

А ти имаш ли си село?

Чрез Search Engine Optimization (SEO) се подобрява качеството и количеството на органично придобит трафик към твоя сайт. Този метод може да отнеме повече време преди да даде осезаеми резултати, но за сметка на това са дългосрочни. Позволява на бизнеса ти да се класира по-високо в резултатите на търсачката и го прави лесно откриваем за крайния потребител.

ПИШИ НИ ОЩЕ СЕГА